Klavani koduklubi hankis Inglismaa kõrgliigast ründaja

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Augsburgi keskkaitsja Ragnar Klavan (paremal).
FC Augsburgi keskkaitsja Ragnar Klavan (paremal). Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi Augsburg tugevdas talvise üleminekuakna esimesel päeval meeskonda lõunakorealasest ründaja Ji Dong-woniga.

Inglismaa kõrgliigaklubi Sunderlandi hingekirja kuuluv 21-aastane Ji siirdub laenulepinguga Augsburgi kuni hooaja lõpuni. Mullu mängis ta Sunderlandi eest 21 mängus ja lõi kaks väravat, tänavu pole aga Martin O'Neilli käe all peaaegu üldse koosseisu mahtunud.

Lõuna-Korea koondises on Ji olnud seevastu märksa edukam - 2011. aastal tehtud debüüdi järel on ta kirja saanud 15 koondisemängu ja koguni 8 väravat. Suvisel Londoni olümpial kuulus Ji pronksmedali võitnud Lõuna-Korea koondisesse, tehes kaasa kõigis kuues mängus.

Augsburg hoiab hetkel Saksamaa kõrgliigas eelviimast kohta. 17 mängust on saadud vaid üks võit, püsimajäämist kindlustavast 15. kohast jäädakse juba kümne punkti kaugusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles