Kõva sõna! Klavan valiti Bundesliga nädala meeskonda

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (vasakul) võidujooksus Müncheni Bayerni tähe Franck Riberyga.
Ragnar Klavan (vasakul) võidujooksus Müncheni Bayerni tähe Franck Riberyga. Foto: SCANPIX

Ragnar Klavan ja tema koduklubi Augsburg on selle aastanumbri sees näidanud häid esitusi ja kiidusõnu on jagunud ka eestlasest keskkaitsjale. Portaal bundesligafanatic.com valis Klavani ka eelmise nädala sümboolsesse koosseisu.

Portaal märgib ära, et Augsburgi heade tulemuste taga on just nende kaitseliin, kus mängib olulist rolli ka Klavan. Viimati võitis Augsburg 1:0 Bremeni Werderit. «Klavanile sobis hästi Bremeni rünnakute tempo ja ta tõi kaitseliini ka palju loovust. Kui nad peaksid pääsema väljalangemisest, siis vaadatakse sellele esitusele tagasi kui hooaja pöördepunktile,» kiirab portaal Klavanit.

Augsburg on viimasest kuuest mängust võitnud kaks, viigistanud kolm ja kaotanud vaid ühe. Tabelis hoitakse 21 punktiga 16. kohta.

17. positsioonil olev Hoffenheim kaotab neile viie punktiga. 15. kohal asuv Wolfsburg on hetkel Augsburgist kuue punkti kaugusel.

16. positsioonil lõpetav meeskond peab mängima üleminekumängu tugevuselt teise liga kolmanda koha klubiga. Kui Augsbugil õnnestuks veel ühe koha võrra tabelis tõusta, siis kindlustataks ka järgmiseks hooajaks koht kõrgseltskonnas.

Sümboolne koosseis:

Väravavaht:

Wolfgang Hesl – Greuther Fürth

Kaitsjad:

Kevin Grosskreutz – Dortmundi Borussia (mängis viimati paremas kaitses)

Marco Höger – Schalke 04

Jonathan Schmid - Freiburg

Ragnar Klavan – Augsburg

Per Nilsson – Nürnberg

Poolkaitsjad:

Julian Draxler – Schalke 04

Bastian Schweinsteiger – Müncheni Bayern

Jermaine Jones – Schalke 04

Ründajad

Robert Lewandowski – Dortmundi Borussia

Stefan Kiessling – Leverkuseni Bayer

Peatreener:

Jens Keller – Schalke 04

 

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles