Pahane Prins: kohtunik on saamatu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju peatreener Igor Prins.
Nõmme Kalju peatreener Igor Prins. Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Tiitlikaitsja Nõmme Kalju pidi täna jalgpalli Eesti meistriliigas tunnistama FC Flora 1:0 paremust, seejuures jäi Kalju 35. minutil vähemusse.

Kalju peatreener Igor Prins polnud sugugi rahul mängu peakohtuniku, Eesti üheks paremaks kohtunikuks peetava Kristo Tohveriga.

«Eks ma selle eest trahvi saan, aga see kohtunik on väljakul saamatu ja ta jagab liiga kergelt kaarte,» pahandas Prins. «See kaart rikkus mängu ära, ja nii ongi.»

Tanel Melts sai esimese kollase kaardi 31. minutil kohtunikuga vaidlemise eest, vaid neli minutit hiljem teenis ta teise kollase kaardi vastasele sissesõitmise eest ning pidi väljakult lahkuma. Prinsi arvates sai Melts esimese kaardi teenimatult. «Kõik väljakul räägivad. Otsida selliseid kaarte – see on nõrk kohtunik,» ei hoidnud Prins pahameelt tagasi. «Kohtunik peab olema selleks valmis, et väljakul on emotsioonid.»

«Mängijatele mul etteheiteid pole, kokkuvõttes tegime hea mängu,» lisas ta.

Flora peatreener Marko Lelov nentis, et arvutlist ülekaalu oli raske realiseerida, kohtumise ainsa värava lõi 65. minutil Rauno Alliku. «Vastased mängivad vähemuses teistsuguseid positsioone ja teevad midagi ebastandardset,» sõnas Lelov. «Kokkuvõttes jään mänguga rahule, kuigi alati saab paremini, meie meeskond on kindlasti paremaks võimeline kui täna näitasime.»

Flora tõusis tänase võiduga 13 punktiga liidriks, Nõmme Kaljul on teisena 10 punkti, kuid neist võib mööduda ka täna Sillamäe Kalevit võõrustav FC Levadia, kellel on praegu koos 9 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles