Bayernit tahab Meistrite liiga poolfinaalis vaadata 200 000 inimest

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bayernit tahab näh mitu korda rohkem fänne kui staadionile mahub.
Bayernit tahab näh mitu korda rohkem fänne kui staadionile mahub. Foto: SCANPIX

Euroopa jalgpalli Meistrite liigas teist aastat järjest poolfinaali pääsenud Müncheni Bayerni kodumängu vastu on huvi nii suur, et piletite ostusoovi on esitanud 200 000 inimest.

Bayerni kodustaadion Allianz Arena mahutab aga «vaid» 69 000 inimest ning neistki kohtadest 39 500 läheb otse hooajapiletite omanikele ja külalisfännidele. Seega on umbes 30 000 vabale piletile keskmiselt ligi seitse soovijat. Seejuures telliti Bayerni ametnike sõnul pileteid hulgaliselt ette juba enne Bayerni eilset veerandfinaali kordusmängu Torino Juventusega.

Poolfinaalis võib Bayerni vastaseks tulla FC Barcelona, Madridi Real või kodune konkurent Dortmundi Borussia. Poolfinaalpaarid loositakse homme, reedel. Läinud nädalavahetusel kindlustas Bayern koduliigas juba kuus vooru enne lõppu tiitli, kõik 17 kodust liigamängu müüdi seejuures välja tervelt kuu aega enne hooaja algust.

Mullu jõudis Bayern kodustaadionil peetud Meistrite liiga finaali, kuid kaotas seal dramaatilisel moel penaltitega Londoni Chelseale. Saksamaa suurklubi on Euroopa parimaks kroonitud neljal korral, ent nende viimane võit pärineb 2001. aastast. Viimase kolme aasta jooksul on finaalis kaotajana platsilt lahkutud kahel korral.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles