Viimasel hetkel mängust loobunud Messi vihastas ameeriklased välja

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: SCANPIX

Maailma parim jalgpallur Lionel Messi pahandas ameeriklastest spordisõpru, loobudes viimasel minutil väljakuulutatud heategevusmängul osalemast. Seetõttu jääb mäng üldse ära.

Täna õhtuks välja kuulutatud matš kandis uhket nime «Messi ja sõbrad ülejäänud maailma vastu» ning pidanuks toimuma Los Angelese Coliseumi staadionil. Tegu olnuks samanimelise tuuri kolmanda mänguga, aga napilt enam kui 24 tundi enne avalööki saabus teade, et Messi loobumise tõttu palli mängu ei pandagi.

«Püüdsime mitu tundi Lionel Messi mänedžere veenda, et nad oma lepingulisi kohustusi täidaksid ja Los Angelesse tuleksid, aga ilmselgelt puudub neil siinsete fännide ja siinse turu suhtes vähimgi lugupidamine,» teatas ürituse ühe peasponsori El Padrino tegejuht Todd Graham pressiteate vahendusel. «Meie meelest on tegu jõhkra katsega ameeriklasi ja antud üritust toetanud firmasid petta.»

Mängus oleks pidanud reklaami kohaselt kaasa tegema näiteks Hispaania koondislased Gerard Pique, Cesc Fabregas ja Sergio Busquets, samuti Poola koondise ründaja Robert Lewandowski, argentiinlane Sergio Agüero ja AC Milani tähtmängija Kevin-Prince Boateng.

Ürituse organisaatorid kinnitasid, et nende poolt olid kõik tingimused täidetud ning Messi loobumine on nende jaoks täiesti arusaamatu. Piletid mängule maksid kuni 300 dollarit, ent sellegipoolest oodati staadionile umbes 50 000 inimest. Messi mänedžerid pole seni vastanud uudisteagentuuride kõnedele ja kirjadele, samuti pole nad väljastanud mingit ametlikku teadet.

Märksõnad

Tagasi üles