Flora peatreener Hurt: mängijad on vaimselt väsinud

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Norbert Hurt
Norbert Hurt Foto: Margus Ansu

FC Flora jalgpallimeeskonna värske peatreenerina esimese liigamängu pidanud Norbert Hurt tunnistas pärast pettumust valmistanud 2:2 viiki Tartu Tammekaga, et meeskond on keerulistest mängudest eelkõige vaimselt väsinud.

«Meil on raske periood selja taga, palju mänge. Täna nappis meestel värskust ja see halvas taktikat,» lausus Hurt. «Eelkõige just vaimset värskust. Suutsime lõpuminutitel tempot tõsta, aga mitte siis, kui oleks pidanud vastaseid eduseisus aktiivselt suruma. Ideed olid olemas, aga me ei suutnud neid ellu viia,» tõdes Hurt. «Teatud probleemid olid enne mängu ette näha ja tegelikult me ju saime neist nii mõnegi likvideeritud – ei andnud Tammekale kergeid nurga- ega pealelööke. Nad lõid teisel poolajal raamidesse kaks korda, üks läks sisse.»

Enda sõnul pole ta saanud meeskonnaga pidada veel ainsatki arendavat treeningut. «Kõik on olnud taastavad või mängueelsed trennid. Muidugi on mul omad ideed, kuidas Flora peaks mängima, aga ma pole veel saanud neid ellu viia. Õnneks tuleb nüüd rahulikum nädal ja tahaksin selle ajaga lõpuks meeskonnast täit pilti saada. Oluline, et teadvustaksime endale, milles probleemid on,» sõnas Hurt.

Flora mängib järgmises voorus Kuressaarega ning siis juba järgemööda kahe teise tiitlipretendendi Levadia ja Nõmme Kaljuga, kellele 14. ja 15. voorus kaotati. «Küsimus ongi, kui palju saab nii lühikese ajaga teha. Meeste lihastes on jõudu, aga mitte teravust. Ei tohiks ju nii olla, et Tammeka mehed jõuavad 90 minutit aktiivselt töötada, aga meie mitte. Sisemist motivatsiooni on samuti vaja tõsta, aga ma usun, et saame eesootavate nädalate jooksul selle kõigega hakkama,» lõpetas Hurt positiivsel toonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles