Siim-Sander Vene sõidab koondisega Valgevenesse

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Madis Kalvet
Copy
Siim-Sander Vene Eesti koondise särgis.
Siim-Sander Vene Eesti koondise särgis. Foto: Liis Treimann / Postimees

Siim-Sander Vene taasliitus täna meeste korvpallikoondise treeningutega. 2015. aasta Euroopa meistrivõistluste esimese kvalifikatsiooniturniiri poolfinaaliks valmistuv Eesti koondis sõidab Valgevenesse kolmapäeval. Esimene poolfinaaal toimub neljapäeval Mogiljovis ning korduskohtumine pühapäeval kell 20:00 Tallinnas Saku Suurhallis.

«Siim-Sander sõidab kaasa Valgevenesse, kuid see kas ja kui palju ta mängib selgub alles kohapeal,» rääkis koondise arst Kalle Põder.

Vene mängis viimati koondise eest juuli lõpus kodusel Nelja Rahvuse Turniiril Slovakkia vastu, kuid seejärel on ääremängijat seganud seljahädad.

Eesti ja Valgevene vahelise poolfinaali võitja saab finaalivastaseks Šveitsi ja Bulgaaria paari võitja. Tänavusel suvel mängitakse välja vaid üks koht 2015. aastal Ukrainas toimuvale EM-finaalturniirile.

Tagasi üles