Suure korvpallifinaali piletid müüdi läbi kolme päevaga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti korvpallikoondis.
Eesti korvpallikoondis. Foto: Toomas Tatar

Eesti korvpallikoondis mängib sel pühapäeval 2015. aasta Euroopa meistrivõistluste kvalifikatsiooniturniiri finaali korduskohtumist Bulgaariaga. Eelmüüki pandud piletid on praeguseks läbi müüdud, mängupäeval tuleb halli uksel müüki veel 500 piletit.

«Korvpallikoondise mänge on Saku Suurhalli avamisest saadik ja ka varasemalt saatnud väga suur publiku huvi, kuid pühapäevase mängu piletid müüdi läbi vaid kolme päevaga, mis on rekord ja kinnitab veel kord, et tegemist on viimase kümnendi ühe olulisema mänguga,» ütles EKL president Jüri Ratas.

«Otsustasime jätta 500 piletit müüki Saku Suurhalli uksele, et paljud fännid, kes varasemalt on harjunud just sealt sissepääsu lunastama, omaksid võimalust mängule pääseda ,ja samuti aitab selline samm võidelda hangeldajatega, kelle tegutsemist on juba märgata olnud,» lisas Ratas.

2015. aasta kvalifikatsiooni finaalmäng Eesti ja Bulgaaria vahel algab pühapäeval kell 20:00 ning uksed avatakse tund enne lahtiviset. Eelmüügist enam pileteid osta ei saa, kohapeal tuleb müüki 500 piletit hinnaga 10 eurot, sooduspilet 5 eurot. 

Eesti kaotas võõrsil Bulgaariale kolme punktiga, mis tähendab, et kodusaalis vajatakse vähemalt neljapunktilist võitu, et jõuda Euroopa meistrivõistluste finaalturniirile Ukrainasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles