Talts venitas põlve külgsidemeid, Kriisa jätkab Rockis

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janar Talts vigastas kohtumises Bulgaariaga põlve.
Janar Talts vigastas kohtumises Bulgaariaga põlve. Foto: Andres Haabu

Pühapäeva õhtul Eesti koondise eest mängides põlve vigastanud Janar Taltsil tuvastati põlve külgsidemete venitus ja väike rebend. Mänguvalmis peaks taas TÜ/Rockiga liitunud ääremängija olema mõne nädala pärast.

«Janaril tuvastati põlve mediaalse külgsideme venitus ja väike rebend ning haaratud on arvatavasti ka väike osa meniskist, kuid tõsisem vigastus jäi tänu tugevale reielihasele ära. Akuutne faas on möödas ja edasi tegeletakse taastusraviga – kontaktset trenni saab tegema hakata umbes paari nädala pärast,» ütles meeskonna füsioterapeut Martin Vahimets.

Tartu Ülikool/Rocki meeskond peab sel nädalal ühe kontrollmängu kui laupäeval, 7. septembril kell 15.00 kohtutakse Jõhvi spordihoones Rakvere Tarvaga.

Enne oktoobris algavat põhihooaega mängib TÜ/Rock kaasa ka Liepaja turniiril vahemikus 19.-22. september ning Balti liiga karikavõistlustel 27.-29. septembril Kedainiais. Vahepeale võib tulla ka üks või kaks kontrollkohtumist, aga mingit kindlat kuupäeva ja vastast veel paika pole saadud.

Meeskonna nimekirjas on ka üks täiendus juures kui aastane leping sõlmiti eelmiselgi hooajal TÜ/Rockis mänginud 39-aastase vanameistri Valmo Kriisaga. Seega on paigas 12 meest, kellega algavale hooajale vastu minnakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles