Tarva võitu jälgis üle tuhande fänni

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rakvere Tarvas pani eile õhtul kodusaali kogunenud 1100 pealtvaatajat vaimustusest rõkkama, kui neil õnnestus alistada TTÜ 76:71.


«Saalis valitsenud emotsioon oli ikka väga kõva,» õhkas Tarva peatreener Andres Sõber. «Kui Joosep Toome vabaviskeid viskas, kerkis lärm kõrvulukustavaks.



Mängisime kaitses kõvasti ning kartsin, et see tõmbab meid tühjaks, ent rahva toetus aitas kõvasti kaasa.»



Sõber pidas võidu võtmeks teise poolaja kaitsemängu. «See oli selline mäng, mida isegi Rock ja Kalev/Cramo pole tänavu näidanud. Meie ja TTÜ vastasseis on saanud väga kõvaks.»



Hiljuti kohtusid samad meeskonnad Tallinnas ning toona pidi Tarvas tunnistama TTÜ paremust, kuigi esimene poolaeg õnnestus kindlalt võita. «Tänane teine poolaeg sarnanes selle mängu esimese poolega,» võrdles Sõber.



Eesti meistriliigas on nüüd Tarval ja TTÜ-l võrdselt viis võitu, ent Virumaa meeskonnal mahub sinna kõrvale vaid üks kaotus, TTÜ-l aga kolm allajäämist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles