Korvpalliliiga NBA jõuab otsepildis Eesti televaatajateni

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpalliliiga NBA tähtmängijad LeBron James (vasakul) ja Kevin Durant.
Korvpalliliiga NBA tähtmängijad LeBron James (vasakul) ja Kevin Durant. Foto: SCANPIX

Elion hakkas esimesena Eestis näitama NBA telekanalit, kus maailma kuulsaima korvpalliliiga mänge saab vaadata otseülekandena. NBA alustab uut hooaega juba sel kolmapäeval.

 

Elioni nutiTV hankejuhi Toomas Luhatsi sõnul jõuab Eesti korvpallisõpradeni ligi 200 matši aastas. «NBA on andnud eksklusiivõiguse neid korvpallilahinguid otsepildis näidata üksnes oma telejaamale ning hetkel on see ka ainus võimalus Eestis teleri vahendusel NBA-le otseülekannetes kaasa elada,» rääkis Luhats.

NBA kanalil saab vaadata oma lemmikmeeskonna mänge, saada lähemalt tuttavaks NBA tähtedega ning näha saateid maailma tuntuima korvpalliliiga ajaloo verstapostidest. «NBA kanali mängudele kuuleb täna taustaks asjalikku inglisekeelset kommentaari, kuid kaalume võimalust kutsuda tippsündmusi selgitama Eesti parimad korvpallikommentaatorid,» selgitas Luhats. Peagi hakkab Elion NBA kanalit edastama ka üliselge pildiga HD-formaadis. Lisaks arendatakse NBA järelvaatamise võimalust, et öiseid mänge saaks vajadusel ka päevasel ajal järgi vaadata.

NBA alustab oma 68. hooaega Eesti aja järgi kolmapäeval, 30 oktoobril. Esimene matš toimub Orlando Magic’u ja Indiana Pacers’i vahel. Mängude algusajad leiad siit.

Elion on ainus televisiooniteenuse pakkuja Eestis, kellel on luba NBA telejaama oma klientidele edastada. NBA kanali tellimiseks tuleb tellida uuest nutiTVst spordi teemapakett, mis sisaldab lisaks NBA-le ka võitluskunstidele, hokile ja jalgpallile keskendunud telejaamu.

Märksõnad

Tagasi üles