Klavani koht Augsburgi algrivistuses on löögi all

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (paremal) kohtumises Bayerni vastu
Ragnar Klavan (paremal) kohtumises Bayerni vastu Foto: SCANPIX

Nagu jalgpalli tippklubides ikka, siis pole ka mitte kellegi koht algrivistuses kindel. Sama kehtib ka Augsburgi keskkaitsja Ragnar Klavani kohta. Eesti koondise kapten jättis vahele kaks mängu – ühe punase kaardi tõttu, ühe vigastuse tõttu – ning samal ajal kerkis esile teda asendanud korealane Jeong-Ho Hong.

Augsburger Allgemeine avaldas eile artikli, mille pealkirjas esitati küsimus: Klavan või Hong: kummale kaitsjale kuulub eelistus?

Klavan tegi eelmisel aastal stabiilse ja hea hooaja ning valiti sama ajalehe poolt klubi üheks parimaks mängumeheks. Algselt Augsburgiga 2+1 lepingu sõlminud Klavan kinnitas mõni aeg tagasi, et jätkab klubis ka järgmisel hooajal. Kuid nüüd on tema algkoosseisu koht langenud löögi alla.

Kindel mees Augsburgi keskkaitses on Jan-Ingwer Callsen-Bracker, kuid treeneritele tekitab peavalu, kas peaks tema kõrval mängitama viimases kahes kohtumises hea esituse teinud Hongi või tooma tagasi kahenädalase pausi pidanud Klavani.

Lõpuks avaldas ajaleht ka eeldatava algkoosseisu pühapäevaseks mänguks Mainzi vastu ning ajakirjaniku arvates kuulub treeneri eelistus siiski Hongile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles