Arsenali fänn kaotas kihlveo tõttu maja, ManU fännile jäi naine alles

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi ja Arsenali omavaheline kohtumine. Pildil Shinji Kagawa (paremal) ja Bacary Sagna.
Manchester Unitedi ja Arsenali omavaheline kohtumine. Pildil Shinji Kagawa (paremal) ja Bacary Sagna. Foto: SCANPIX

Pühapäeval Inglismaa jalgpalli kõrgliigas peetud kohtumine Manchester Unitedi ja Londoni Arsenali vahel küttis kahe ugandalase vahel kired nii kõrgele, et omavahel sõlmiti uskumatu kihlvedu.

Arsenali fänn Henry Dhabasani pani mängu oma maja, Unitedi poolehoidja Rashid Yiga aga käis letti veel vägevama panuse - maja, äsja ostetud Toyota ja... oma naise. Kihlvedu sõlmiti Iganga linnas elavate meeste vahel seejuures kirjalikult, sündmuse juures olid nii kohalikud hõimupealikud kui ka mõlema meeskonna fännid, kirjeldab The Observer.

United võitis kohtumise 1:0 ning Dhabasani olevat lõpuvile kõlades minestanud. Selle eest, et kolme naisega abielus olev viie lapse isa antud lubadust ikka täidaks, hoolitsesid aga Unitedi fännid - mängujärgsel hommikul tungisid nad Dhabasani koju ja tõstsid ta koos perega sealt välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles