Chelsea valmistub superostuks, Torrese päevad võivad olla loetud

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Radamel Falcao.
Radamel Falcao. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi peatreener Jose Mourinho soovib meeskonda tugevdada ja eelkõige soovib ta meeskonda tuua maailma tipptasemel tipuründajat. Praegu on Mourinho pilk jäänud pidama AS Monaco väravakütil Radamel Falcaol.

Sunday Express kirjutab, et Chelsea leer on juba võtnud ühendust Falcao esindajatega. Viimati käis Mourinho Falcao’d ka Brüsselis oma silmaga vaatamas (Kolumbia koondis alistas Brüsselis 2:0 Belgia, tabamuse sai kirja ka Falcao).

Falcao on Monaco ridades alustanud hooaega suurepäraselt, kuid väidetavalt ei paku mehele rahuldust Prantsusmaa liiga tase ja seega sooviks ta ka meeskonda vahetada. Seejuures peaks Chelsea 27-aastase ründaja eest lauale laduma koguni 60 miljonit eurot. Lisaks oleks Mourinho valmis loobuma ka Fernando Torresest ja hispaanlane võiks võtta ette teekonna just Monacosse.

Mourinholt ja Falcaol on teatavasti ka ühine agent, mõlema mehe huvisid esindab Jorge Mendes. Samas on Falcao'd seostatud mitmel puhul ka Madridi Realiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles