Maruvihane Pep Guardiola asus Bayernis nuhki jahtima

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pep Guardiola.
Pep Guardiola. Foto: SCANPIX

Müncheni Bayerni jalgpalliklubi peatreener Pep Guardiola on maruvihane klubis tegutseva nuhi peale, kes paljastab ajakirjanikele Bayerni koosseisu puudutavaid uudiseid.

«Mind ei huvita, kes ta on. Pead hakkavad lendama,» põrutas maruvihane Guardiola pärast 3:0 võidumängu Dortmundi Borussia üle ajakirjanikele. Peatreeneri viha põhjustas asjaolu, et ajalehtedesse lekkisid tema taktikalised plaanid. «Viskan ta meeskonnast välja, see mees enam minu käe all ei mängi.»

Kõmuleht Bild trükkis nimelt ära Guardiola üksikasjalikud plaanid selle kohta, kuidas mängida pikka söötu ja lülituda kaitsest kiirelt rünnakule.

Isegi «infoleke» ei ole Bayerni hoogu seni pidurdada suutnud, sest pärast laupäevast võitu ollakse Bundesligas 13 vooru järel endiselt liidrid ja ikka kaotuseta, Meistrite liigas on meeskond samuti juba pääsu 16 parema hulka kindlustanud. Bayern pole tänavu kaotanud veel ühtegi kohtumist.

Andmete lekitaja olemasolu tunnistas ka klubi tegevjuht Karl-Heinz Rummenigge, soovitades süüdlasel niisugused trikid heaga lõpetada. «Loomulikult ei too me USAst Rahvusliku Julgeoleku Agentuuri siia, et süüdlane välja selgitada. Aga talle endale oleks parem, kui ta selle asja ära lõpetaks, sest muidu ootab teda karm karistus – mitte ainult Pep Guardiola, vaid ka klubi poolt,» sõnas Rummenigge telekanalile Sky.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles