Tartu mängijad ei saanud neli kuud palka

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tammeka alistas sügisel üleminekumängudes Rakvere Tarva ja tagas endale ka algavaks hooajaks koha Meistriliigasse. 28. jaanuariks peaks saama selgeks, kas meeskond on võimeline ka kõrgliigas mängima.
Tammeka alistas sügisel üleminekumängudes Rakvere Tarva ja tagas endale ka algavaks hooajaks koha Meistriliigasse. 28. jaanuariks peaks saama selgeks, kas meeskond on võimeline ka kõrgliigas mängima. Foto: Imre Pühvel

Tartu Tammeka jalgpallimeeskonna mängijad ei saanud lõppenud hooajal neli kuud palka, kirjutab Tartu Postimees.

Tammeka sakslasest peatreener Uwe Erkenbrecher ei saa aga enda sõnul sugugi rahul olla klubi korraldustööga, eriti sellega, mis puudutab rahastamist. «Ei saa töötada professionaalselt, kui finantstoetus on puudulik,» ütles ta. Kui klubi juhtimises midagi ei muutu, siis ei näe ta pikka tulevikku.

Tammeka klubi president Jane Afshar  sõnas, et hooaja teises pooles ei saanud mängijad küll neli kuud palka, kuid arvas, et see on Eesti spordis kahjuks tavaline ja et Tammeka pole kindlasti ainuke klubi, kel on sellised mured.

«Sel aastal ei olnud meil õnne, hooaja eelarvet oli liigast väljakukkununa väga raske kokku panna ja järgmisel aastal tuleb paremini tegutseda,» ütles klubi president.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles