Olümpiavõitja Ants Antson: usun, et meie suusatajad on puhtad

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ants Antson 2004. aastal.
Ants Antson 2004. aastal. Foto: Toomas Huik

1964. aasta olümpiamängudel Eestile 1500 m kiiruisutamises kuldmedali toonud Ants Antson andis täna intervjuu Pealtnägijale ning rääkis lisaks oma tervisemuredele ka hiljuti Eestis lahvatanud dopinguskandaalist.

«Kiirabi tuli ja pildistas ära ja sai kohe aru, mis viga on. Ja siis pandi sellesse kompuutrisse ja seal öeldi kohe ära seal, et mul on sooltes üks auk,» selgitas Antson, kellel tekkis kõhukelmepõletik. «Kirurg oli parajasti seal ja ütles, et siin polegi midagi teha, kohe oppi,» vahendas Antsoni sõnu ERR Sport.

Kaks päeva enne jõule haiglast koju saanud Ants paraneb nüüd operatsioonist jõudsalt, käib jõudumööda kepikõndi tegemas ja hoiab positiivset joont.

Lisaks oma tervisele kommenteeris olümpiavõitja ka Eestis lahvatanud dopinguskandaali: «Päris puhas pole ükski sport: pole meil ega Soomes, Norras ega Rootsis. Aga mina usun, et meie suusatajad on puhtad.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles