Tartu linnavalitsus toetab Tammekat 25 000 euroga

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Tammeka poolehoidjad.
Tartu Tammeka poolehoidjad. Foto: Eveliis Eek / Valgamaalane

Tartu linnavalitsus otsustas eilsel istungil toetada Eesti meistrivõistlustel osalevat Jalgpallikooli Tammeka jalgpallimeeskonda 25 000 euroga.

«Tartu linn on jalgpalli pidevalt toetanud ja on hea meel, et vaatamata keerulistele aegadele Tartu jalgpallis tartlased siiski ka tänavuses meistriliigas kaasa löövad,» ütles linnapea Urmas Kruuse portaalile tartu.ee.

Finantsraskuste tõttu ei suutnud Jalgpalliklubi Tammeka täita Eesti Jalgpalliliidu poolt kehtestatud litsentseerimisnõudeid meeskonna registreerimiseks käesoleva aasta meistrivõistluste liigasse ning klubi meeskond ei saa osaleda Eesti meistrivõistluste kõrgemas liigas.

Litsentseerimisnõuded on aga täitnud MTÜ Jalgpallikool Tammeka, kelle meeskonnal võimaldati Eesti Jalgpalliliidu eriotsusega tänavuses meistriliigas osaleda. Seega eraldas linnavalitsus meistrisarjas osalemiseks mõeldud sihtotstarbelise toetuse MTÜle Jalgpallikool Tammeka.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles