Video: Klavan teenis tähtsa penalti

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Augsburgi keskkaitsja Ragnar Klavan.
FC Augsburgi keskkaitsja Ragnar Klavan. Foto: SCANPIX

Eile 2:0 Freiburgi alistanud Augsburgi edus mängis väga olulist rolli ka Eesti koondise kapten Ragnar Klavan, kes lisaks kaitses rassimisele teenis 10. minutil ka penalti, mille kaitsepartner Paul Verhaegh kindlalt väravasse lõi.

Nimelt oli Raul Bobadilla poolt teele saadetud nurgalöök suunatud täpselt Ragnar Klavani peale ning eestlase palliründamise peale ei jäänud vastaste kaitsjal Pavel Krmašil muud üle, kui Augsburgi mees selja tagant peatada. Ning kuna peakohtunik Marco Fritz pidas seda määrustevastaseks tegutsemiseks siis oligi 11-meetri karistuslöök tõsiasi, vahendab Soccernet.ee.

Teenitud penaltit asus realiseerima Klavani kaitsepartner ja Hollandi koondislane Paul Verhaegh, kes kaptenile omase külma närviga ka palli kindlalt allanurka suunas. 66. minutil duubeldas Halil Altintop Augsburgi eduseisu ning kuna edaspidi suutsid Klavan ja teised seljataguse puhtana hoida, siis võttiski Augsburgi koduplatsil väärtusliku 2:0 võidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles