Postimehe otsepilt: Levadia ja Narva Trans tegid viigimängu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Premium liigas kohtusid täna FC Levadia ja Narva Trans, mäng lõppes 1:1 viigiga. Levadia sai 15. minutil Siim Lutsu väravast juhtima, viigiskoori tõi 70. minutil tabloole Vitalijs Zils.

Enne mängu:

Levadia on hooaja eel teinud kõvasti täiendusi ning Eestimaa väljakutele on toodud mitu nimekat koondislast. Neist põnevaim täiendus on kindlasti Eesti koondise puurivaht Sergei Pareiko, kes mõlgutas vahepeal juba lausa loobumismõtteid, kuid andis üleminekuakna viimasel päeval lõpuks ikkagi Levadiale oma jah-sõna. Avavoorus Pareiko koosseisu ei kuulunud, kuid nüüd on ka paberimajandusega kõik korras ning võimalik, et just tema seisab Transi vastu Levadia väravas.

Pärast superkarikavõitu oli Levadia Premium liiga avamäng FC Infonetiga veidi kinnine ning väravateta viik andis tiitlinõudlejale ühe punkti. Narva Trans alustas hooaega seevastu tõelise väravasajuga, sest mängus Pärnuga kostitati külalisi suvepealinnast juba avapoolajal viie tabamusega. Mäng võideti küll kokkuvõttes 5:2, kuid kindlasti oli Transi fännidel põhjust rõõmustamiseks. Kaks tabamust sai kirja meeskonna uus täiendus, lätlane Vitalijs Zils.

Möödunud hooajal kohtusid meeskonnad Premium liigas neljal korral ning Transil oli Levadiaga raskusi. Kui hooaja esimeses pooles kaotati üks kohtumine 0:1 ja teine viigistati 0:0, siis hooaja teises pooles lõi Levadia Transi puuri lausa 15 palli – üks kohtumine võideti 7:0 ning hooaja viimases matšis oli Narvas Premium liiga võidukarika pea kohale tõstnud Levadia parem 8:1.

Levadia peatreener Marko Kristal: «Laupäevases mängus Narva Transiga peame suutma väravaid lüüa ja võiduarve avada. Loodame ilusa kevadilma jätkumist ja ootame palju pealtvaatajaid mängule kaasa elama.»

Ründaja Ingemar Teever: «Kindlasti on eesmärgiks võiduarve avada. Transi eest mängivad mitu meile hästi tuttavat meest ja see teeb mängu huvitavaks.»

Transi peatreener Aleksei Jagudin: «Hooaja esimene mäng kulges meie jaoks võidukalt. Kuigi Levadia on tõsisem vastane kui Pärnu, aga ka meie ei lähe Tallinna vastasele 3 punkti loovutama. Peame võitlema ja üritame võitma!»

Ründaja Artjom Škinjov: «Võib arvata, et ees ootamas raske mäng ning peame endast kõik anda, et positiivse tulemusega koju naasta. Meeskonna vaim on pärast viimast edukat mängu Pärnu vastu positiivne, ent olen kindel, et mäng Levadia vastu saab olema kordades raskem. Üritame meie poolehoidjatele ja lähedastele rõõmu pakkuda ning jääb vaid laupäev ära oodata – siis saab eelseisva mängu saatus juba selgeks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles