Norbert Hurt kaotusest: Rabotnicki kõrge mängutempo sai määravaks

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Norbert Hurt.
Norbert Hurt. Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Jalgpalli Euroopa liiga esimeses eelringis avamängu Skopje Rabotnicki vastu 1:0 võitnud, kuid korduskohtumise Makedoonias 0:2 kaotanud ja konkurentsist langenud FC Flora peatreener Norbert Hurt tunnistas, et tänases kohtumises sai otsustavaks vastaste poolt dikteeritud kõrge mängutempo.

«Vastane pani kohe avaminutitest alates kõrge pressingu peale, nad mängisid tempokalt ja kvaliteetselt. Aimasime muidugi, et esimesel poolajal tuleb meil tõsiselt kaitsetööga tegeleda ning tegime selleks puhuks ka taktikalise plaani, kus tõime teiseks poolajaks ründesse värskema Joonas Tamme,» viitas Hurt poolajal Sakari Tukiaineni asemel mängu tulnud Flora uusimale täiendusele.

«Lisaks läksime asetuselt kaitsvamaks, aga kahjuks sellest ei piisanud,» kirjeldas Hurt teise poolaja algust, kus Rabotnicki lõi üsna kiirelt esimese värava ja peagi ka teise. Ehkki Makedoonias valitseb praegu üle 30 soojakraadi ulatuv palavus, ei tahtnud Hurt kaotust selle süüks ajada, kuid tõdes siiski, et mängijad väsisid

«Täna oli isegi viimastest päevadest kõige jahedam ilm ja palavus ei määranud, pigem ikkagi vastaste tempo. Idee tasandil mängisid nad üsna samamoodi nagu Tallinnas, lihtsalt tempokamalt. Graafik on meil olnud tihe, püüdsime olla nii värsked kui võimalik, aga lõpuks see ikkagi ei õnnestunud,» viitas Hurt näiteks keskkaitsja Nikita Baranovi väljavahetamisele, mis oli tema sõnul olude sunnil tehtud käik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles