City tegi Guardiolale ulmelise pakkumise

Laura Kalam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pep Guardiola.
Pep Guardiola. Foto: SCANPIX

Müncheni Bayerni peatreeneri Pep Guardiola leping lõppeb järgmisel suvel ning Manchester City loodab sellest kasu lõigata. 2013. aastal Bayerni ohjad haaranud Guardiola sõnul ei ole ta kindel, mis tulevik toob.

City soovib Guardiolat klubi etteotsa viieks aastaks, pakkudes talle ühe hooaja eest üle 28 miljoni euro. Nii suurt summat pole aga ajaloos ühelegi treenerile varem pakutud, vahendab The Mirror.

Guardiolat seostatakse tõsisemalt just Cityga, sest sealse peatreeneri Manuel Pellegirni leping lõppeb samuti tuleval suvel. 44-aastase Bayerni peatreeneri sõnul on aasta aga pikk aeg ning otsuseid ta veel langetanud ei ole.

Müncheni Bayerni jalgpalliklubi esimees Karl-Heinz Rummenigge on aga kindel, et Guardiola Manchester City´ga ei liitu. «Ma ei suuda seda endale ettegi kujutada, et Guardiola läheks sellise klubi juurde nagu seda on Manchester City,» ütles ta. Siiski jäi esimees napisõnaliseks, kui teema puudutas Guardiola lepingu pikendamist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles