Ferguson keelas torusallid: tõelised mehed selliseid asju ei kanna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Treeningul on Carlos Tevez torusalli endale näo ette tõmmanud.
Treeningul on Carlos Tevez torusalli endale näo ette tõmmanud. Foto: SCANPIX

Kuna ka Inglismaal on ilm viimastel nädalatel olnud nende jaoks harjumatult külm ja lund rohkem kui tavaliselt, on Inglismaa meistriliiga jalgpallurid võtnud kasutusele eri meetmeid, et end soojas hoida.

Populaarseimaks on osutunud kaelasoojendaja ehk nn torusall, ent Manchester Unitedi mängijate kaela ümber neid näha ei saa, vahendab AP.

«Tõelised mehed selliseid asju ei kanna,» vahendab The Sun Manchester Unitedi peatreeneri Sir Alex Fergusoni mängijatele lausutud sõnu. «Võtke need ära.»

Nii et tohi ManU mängijad torusalle kanda ei treeningutel ega mängudel.

Torusalli on eelkõige kandnud paljud välismängijad, näiteks endine Manchester Unitedi pallur, nüüd sama linna klubis Manchester Citys mängiv Carlos Tevez ning tema meeskonnakaaslased Yaya Toure ja Mario Balotelli, aga ka Arsenali Samir Nasri ja Liverpooli väravavaht Pepe Reina.

Endine Leeds Unitedi mängija Norman Hunter oli Fergusoniga ühte meelt. «Fergie on vanakooli mees, ta ei taha, et mängijad selliseid asju kannavad,» arutles 67-aastane Hunter. «Need lihtsalt tunduvad ebamugavad. Ja kui sind keegi mängu ajal juhtumisi selja tagant krabab, võib ju niimoodi peaaegu lämbuda.»

«Meie ei kandnud omal ajal isegi kindaid ja me mängisime palju hullemates oludes – jää, lumi, muda,» jätkas ta. «Tänapäeval on mängijatel soe aluspesu, sääresoojendajad ja need asjandused ümber oma kaela. Meie määrisime end Algipani õliga, see hoidis meid soojas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles