Keith Pupart püstitas Poola kõrgliigas oma hooaja punktirekordi

Laura Kalam
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Täht ja Keith Pupart
Robert Täht ja Keith Pupart Foto: Tairo Lutter

Keith Puparti ja Robert Tähe koduklubi Lubini Cuprum saavutas Eesti koondise peatreeneri Gheorghe Cretu juhendamisel Poola Plusligas hooaja kümnenda võidu, kui viiegeimilise heitluse järel mängiti üle turniiritabeli punane latern. Suurepärase etteaste teinud Pupart püstitas eilses mängus enda hooaja punktirekordi, Täht pidi taaskord leppima vahetusmängija rolliga. 

Nii rünnakul kui vastuvõtul suure koormuse saanud Keith Pupart kogus Cuprumi 3:2 (-23, 14, 20, -23, 7)võidumängus Bedzini meeskonna vastu üleplatsimängijana 22 punkti, mis on ühtlasi eestlase uus tippmark Poola kõrgliigas. Eelmine tipptulemus paranes ühe punkti võrra, vahendab Volley.ee.

Suurima rünnakukoormuse saanud Pupart realiseeris kodupubliku ees 38-st tõstest pooled ning lisas kaks blokipunkti ja ühe serviässa. Silmapaistev oli Eesti koondislase tegutsemine ka pallingu vastuvõtul - 75-st vastase pallingust koguni 30 vastu võtnud nurgaründaja näitas seejuures igati head 63-protsendilist täpsust. Vaid neljal rünnakul ja kolmel servil eksinud Puparti kasutegur +15 kujunes lisaks üldisele punktisummale mängu parimaks. Robert Täht käis väljakul vaid teises geimis, sooritades ühe servi.   

Seitsmeteistkümne vooruga 30 punkti kogunud Lubini esindus tõusis turniiritabelis viiendale kohale. Bedzini on 6 silmaga viimane, neljateistkümnes. Turniiritabeli tipus paiknev Kedzierzyn-Kozle Zaksa on parimana teeninud 47 silma.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles