Nõlvak ja Tiisaar tegid eksootilisel saarel MK-sarja debüüdi

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Tiisaar ja Kusti Nõlvak treeninglaagris.
Mart Tiisaar ja Kusti Nõlvak treeninglaagris. Foto: Erakogu

Sügisest rannavõrkpallile keskendunud Kusti Nõlvak ja Mart Tiisaar tegid täna varahommikul Iraani eksootilisel Kishi saarel oma MK-sarja debüüdi. Kvalifikatsiooni avaringis pidi meie paar paraku kanadalaste Cameron Wheelani ja Michael Plantinga paremust tunnistama.

Avageimis jäid Tiisaar ja Nõlvak vastastele alla 16:21, teises oli pinget kuni lõpuni. Geimi keskel tekkinud kolmepunktilised kaotusseisud (13:16, 14:17) õnnestus meie paaril mitmel korral ühepunktiliseks nõeluda, ent initsiatiivi Tiisaar ja Nõlvak haarata ei suutnud. Kanadalased vormistasid oma paremuse lõpuks numbritega 22:20, vahendab volley.ee.

Kuigi võidurõõmu Nõlvakul ja Tiisaarel MK-sarja debüüdil maitsta ei õnnestunud, ammutasid nad hindamatu väärtusega kogemusi, mis oli ka üks turniiri eel püstitatud eesmärke. Nimelt kirjutasid pallurid enne turniiri algust oma ajaveebis järgmist: «Meie peamine eesmärk turniiril on saada esimene võistluskogemus, kuidas toimub uues võistluspaigas sisseelamine, turniirieelne treenimine, tehnilised koosolekud, kohalik transport ja toitumine, kuidas veeta mängudevaheline aeg, lisaks kõik võistlusmängudega seonduv – taktika, võistluspinge ja strateegiliste otsuste vastu võtmine mängu ajal jne. Õppimist on palju ja esimeselt võistluselt pärast alavahetust on päris vara mingit tulemust oodata, eriti kui puuduvad võistluskogemused.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles