Teppan säras Austrias, Venno jäi Türgis pingile

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renee Teppan (nr 6) rünnakul.
Renee Teppan (nr 6) rünnakul. Foto: cev.lu

Eesti koondise diagonaalründaja Renee Teppan aitas koduklubi möödunud nädalal kahe võiduni, viibides mõlemas vastasseisus platsil algusest lõpuni. Teine koondislane Oliver Venno seevastu Türgis mängupraktikat ei saanud.

Innsbrucki Hypo Tirol saavutas lõppenud nädalal koduliigas kaks võitu. Esmalt mängiti kodusaalis 3:0 (17, 22, 19) tulemusega üle turniiritabeli kolmas meeskond Grazi UVC Holding ja seejärel võõrsil 3:1 (24, 15, -23, 22) resultaadiga tabeli viies võistkond Oberösterreichi SU Supervolley. Renee Teppan tõi esimeses kohtumises võitjatele 13 (+9, rünnakul 56%) ja teises mängus 20 (+11, 50%) punkti, olles mõlemas vastasseisus üleplatsimängija, kirjutas Volley.ee.

Esikohal jätkaval Innsbrucki esindusel on kuueteistkümnest mängust koos 47 punkti. Bleiburgi SK Posojilnica Aich/Dobi jääb maha nelja ja Grazi meeskond neljateistkümne silmaga. 

Ankara Ziraat Bankasi mängumootor nii õlitatult ei käi, sest viimati jäädi võõral väljakul 1:3 (-21, -19, 23, -20) tulemusega alla Fenerbahcele. Vaid teises geimis korraks mängu sekkunud Oliver Venno statistikasse ühtegi märget kirja ei saanud. Marcus Nilsson tõi Bankasile seekord 18 punkti (rünnakul 41-st 17, 41%). 

26 punkti kogunud Bankasi langes kaotusega Fenerbahce (28 punkti) seljataha viiendaks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles