Venno koduklubi leppis Meistrite liigas kaotusega

Laura Kalam
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno.
Oliver Venno. Foto: Tairo Lutter

Oliver Venno pidi Meistrite liiga play-offi esimese ringi avakohtumises taaskord leppima vahetusmängija rolliga, kuid erinevalt kahest viimasest koduliiga mängust ei jäänud Eesti koondise diagonaalründajal punktiarve avamata.

12 parema hulgas läks Ankara Ziraat Bankasi esmalt võõral väljakul vastamisi Poola suurklubi Belchatowi Skraga, kes 2012. aastal jõudis Meistrite liigas finaali. Bankasi viigistas teise geimi 27:25 paremusega mänguseisu, kuid 1:3 (-19, 25, -20, -25) kaotusest türklastel pääsu ei olnud, vahendab Volley.ee.

Tänavusel hooajal enamasti Bankasi põhidiagonaalründajana tegutsenud Marcus Nilssonil oli rünnakul küllaltki tagasihoidlik, mis avas ukse väljakule ka Oliver Vennole. Rootslane lõi 29-st tõstest punktiks vaid kaheksa (28%) ja lisas ühe serviässa. Hoopis tulemuslikumalt tegutses kolmes esimeses geimis episoodiliselt väljakul käinud Venno, kes sai vaid viis tõstet, kuid realiseeris neist koguni kolm (60%). Ühtegi viga eestlane rünnakul ei teinud.  

«Meie mäng oli ligadi-logadi. Vahepeal läks kõik ilusasti ja siis jälle kehvasti - me ei suutnud stabiilsust hoida. Oleks pidanud vähemalt kaks geimi võitma. Tahtnuks ise rohkem mängida, aga nii palju kui sain, tuli täitsa hästi välja,» rääkis Venno. 

Argentiina koondislane Facundo Conte tõi võitjatele 18 punkti, Alexandre Ferreira vastas külaliste ridades 12 silmaga. Kordusvaatus on kavas kahe nädala pärast Türgis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles