Vassiljev on Selveris oma ideid juurutamas

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rainer Vassiljev on Selveri särki ka varem kandnud.
Rainer Vassiljev on Selveri särki ka varem kandnud. Foto: Tairo Lutter

VÕRKPALL. Veidi konarliku alguse järel on Tallinna Selveri võrkpalliklubi hooaja edenedes näidanud aina stabiilsemat mängu. Nädal enne Eesti, Läti ja Leedu klubisid ühendava Saja liiga põhiturniiri lõppu ollakse liigatabelis teisel kohal, ettepoole jääb vaid Pärnu Võrkpalliklubi. Teist aastat Selverit juhendav peatreener Rainer Vassiljev ütleb, et on nüüdseks suutnud meeskonnas oma ideid juurutada.

«Esimeses ringis kaotasime punkte vist 11, teises ringis oleme seitse punkti kaotanud. See midagi näitab. Ja ka mängupilt on hooaja edenedes päris palju muutunud,» ütleb Vassiljev.

Oliver Orava on Vassiljev jaanuarist alates pannud tegutsema vastuvõtjana. See idee oli Vassiljevil juba eelmisel hooajal, ent nüüd on asi tõsisemalt kätte võetud. «Oliver ei ole üldse pahasti mänginud. Aga ega see ei käi päris niisama, et nüüd hakkad vastuvõtjaks. Sel aastal oleme saanud temaga väga palju individuaalselt vastuvõttu harjutada, mis on ülimalt tähtis, sest lõpuks loeb puudete arv, rutiin. Ka ühistrennides olen puudete arvu kolmekordistanud sel hooajal ja asju veidi teistmoodi teinud,» räägib juhendaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles