Võru naiskond alistas tartlannad ja jõudis poolfinaali

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall
Võrkpall Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Kolmapäeval  selgus naiste võrkpalli meistriliigas viimane poolfinalist, kui Famila/Võru Võrkpalliklubi võitis kaotatud avamängu järel otsustavas kolmandas veerandfinaalseeria kohtumises Tartu Ülikool/Eedeni ja jõudis aastase vaheaja järel nelja parema hulka. Poolfinaalis lähevad võrulannad kokku tiitlikaitsja Kohila Võrkpalliklubiga. 

Veerandfinaalseeria otsustava kolmanda vaatuse koduväljakul pidanud Famila/Võru Võrkpalliklubi kaotas esimese geimi Tartu Ülikool/Eedeni vastu 18:25 resultaadiga, kuid tõi seejärel mängu pöörde ja saavutas lõpuvileks 3:1 (-18, 20, 20, 12) võidu. Kodupubliku lemmiku mänguvankrit vedasid õed Anett ja Heleene Hollas, kes said kirja vastavalt 16 (+6) ja 14 (+9) punkti. Ingrid Kiisk vastas Emajõelinna esinduse poolel 15 ja Renate Pikk 11 punktiga. Mõlemad võistkonnad olid rünnakul tõsises hädas, kui võrulannad realiseerisid vaid 23% ja tartlannad 22% üritustest. Blokis jäi punktidega 11-9 peale Tartu naiskond ja pallingul 12-10 Võru võistkond. Pallingu vastuvõtul näitasid külalised 48%-protsendilist ja võõrustajad 43%-protsendilist täpsust, vahendas volley.ee.

Poolfinaalis läheb Famila/Võru Võrkpalliklubi kokku tiitlikaitsja Kohila Võrkpalliklubiga. Teise finalisti selgitavad TTÜ/Tradehouse ja Tallinna Ülikool. Kahe võiduni peetavate poolfinaalseeriatega tehakse algust 13. märtsil. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles