Galerii: Pärnu alistas Rakvere ja jõudis Saja liiga finaali (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnus peetakse Eesti, Läti ja Leedu klubisid ühendava Saja liiga Final Fouri turniir. Eesti klubidest osalevad põhiturniiri võitja Pärnu ning Rakvere Võrkpalliklubi, kes kohtusid omavahel tänases esimeses poolfinaalis. Pärnu võitis kohtumise 3:1 ning jõudis seega homsesse finaali.

Hindrek Pulk tõi Pärnule 23 punkti, Timo Tammemaa lisas 16 ja Andrus Raadik 10 silma. Rakvere poolel oli 16 punktiga resultatiivseim Kevin Saar, Andris Õunpuu ja Rauno Tamme lisasid kumbki 12 punkti. Teises poolfinaalis oli Jelgava 3:1 üle Ozolniekist.

Veerandfinaalis sai Pärnu jagu tiitlikaitsjast Tartu Bigbankist, Rakvere alistas kahe mängu kokkuvõttes põhiturniiri teise Tallinna Selveri.

Sel hooajal on omavahel kohtutud kolm korda: kaks korda põhiturniiril ning lisaks karikafinaalis. Karikafinaali võitis 3:1 Pärnu, põhiturniiril sai Pärnu samuti ühe 3:1 võidu ja ühe 3:2 võidu.

Teises poolfinaalis lähevad vastamisi Läti klubid Jelgava Biolars ja Ozolnieki Poliurs.

PÄRNU - RAKVERE:

Tagasi üles