Oliver Venno võidumängus platsile ei pääsenud

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno.
Oliver Venno. Foto: Tairo Lutter

Eesti võrkpalluri Oliver Venno koduklubi Ankara Ziraat Bankasi mängis Türgi meistriliiga põhiturniiri eelviimases voorus üle Kert Toobali endise kodumeeskonna Inegöli Belediyespori, millega säilitati võimalus jõuda medalimängudele. Eesti koondise diagonaalründaja Venno külaliste koosseisus eile väljakul ei käinud. 

Võõrsil mänginud Ankara Ziraat Bankasi pidas tabelis kolm kohta madalamal asuva Inegöli Belediyesporiga esimeses geimis tõelise põnevusetenduse, milles koduvõistkond jäi 25:27 tulemusega alla. Ülejäänud kahes geimis oli Bankasi ülekaal kindel - vastavalt 25:13 ja 25:20. Oliver Venno võitjaid aidata ei saanud, jäädes kogu kohtumise ajaks väljaku kõrvale. Eestlase positsioonil tegutsev Marcus Nilsson realiseeris rünnakuid 57-protsendiliselt (21-st 12) ja kogus lõpuvileks üleplatsimängijana 20 punkti, vahendas volley.ee.

38 punkti saavutanud Bankasi jätkab viiendal tabelireal, kaotades neljandale kohale ühe ja teisele-kolmandale kohale kahe silmaga. Bankasi eesmärk on jõuda põhiturniiri lõpuks nelja parema hulka, mis tagaks koha medalimängudes. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles