Nõlvak ja Tiisaar saavad oma teised ristsed Kataris

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kusti Nõlvak ja Mart Tiisaar.
Kusti Nõlvak ja Mart Tiisaar. Foto: Erakogu

Kuni eilseni otsust oodanud võrkpallipaar Kusti Nõlvak ja Mart Tiisaar said lõpuks kinnituse, et on pääsenud 4. – 8. aprillil Kataris, Dohas, toimuvale Qatar Open´i kvalifikatsiooniturniirile.

Kvalifikatsiooniturniirile pääseb kokku 32 paari. Hetkel on Nõlvak-Tiisaar platseerunud 29. kohale. Kellega esimeses mängus vastamisi minnakse, selgub lähipäevil, kui turniiritabel täielukult lukku on löödud.

«Viimasel hetkel saime kinnituse, et saame turniirile peale, ja nüüd on elevus suur. See tuli nagu kirss tordile, sest sellega on meil põhimõtteliselt ka hooaja võistluskalender paigas,» kommenteeris head uudist Tiisaar.

Tulemuste osas kumbki mees lubadusi jagama ei hakanud aga anti mõista, et olenemata ajutisest saali külastusest minnakse Katari hea tundega ning plaaniga püüda suurturniiri esimest mänguvõitu.

«Saalist tagasi liivale minek kulges valutult ning mängu tunnetus läheb aina paremaks. Dohasse saamine on meile väga positiivne uudis. Seekord on meile turniiri korraldus tuttav ja saame oma oskusi mängus kindlamalt rakendada juba parema tulemuse tarvis,» selgitas Nõlvak.

Peale Katari suundutakse kaheks nädalaks Sotšisse laagrisse, kus turniiripääsme saamise korral ka järgmised võistlusmängud peetakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles