Selverilt mõistusega mäng, Rakvere töömehed olid väsinud

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall Tallinna Selver - Rakvere Võrkpalliklubi
Võrkpall Tallinna Selver - Rakvere Võrkpalliklubi Foto: Mihkel Maripuu

VÕRKPALL. Eile pandi pall mängu Eesti meistrivõistluste poolfinaalseerias Tallinna Selveri ja Rakvere Võrkpalliklubi vahel. Saja liiga veerandfinaalseerias lülitas Rakvere kahe mängu kokkuvõttes konkurentsist just põhiturniiri teisena lõpetanud Selveri meeskonna ja nii ihkas pealinna klubi revanši. Selle nad ka said, kui kodusaalis oldi Rakverest üle 3:0. Selver võitis kaks esimest geimi seisuga 25:19, kolmanda 25:17.

Selveril oli haiguse tõttu kodus põhisidemängija Andres Toobal, keda asendas suurepärase mängu teinud Tauno Lipp. Meeskonda on viimasel ajal kimbutanud viirushaigused ja Toobalil on praegu pooleli antibiootikumikuur. Ka võitjate parimana 21 punkti toonud diagonaalründaja Lincoln Williams pole haiguse tõttu viimased nädalad korralikult treenida saanud, ent suutis täna siiski oma osa ära teha. 10 punkti lisas tempomees Reimo Rannar.

Peatreener Rainer Vassiljev nurisemiseks põhjust ei leidnud. «Oli mõistusega mäng, nii meie endi asjade osas kui vastase osas: kaitse, blokk, kõik,» sõnas Vassiljev. «Võidu üle ei nuriseta. Usun, et ajasime vastase vihasemaks, aga oleme ise samuti jätkuvalt vihased,» lisas Vassiljev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles