Tallinna Ülikool võitis ka teise pronksmedalimängu

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall.
Võrkpall. Foto: SCANPIX

Naiste võrkpalli meistrivõistluste teises pronksmedalimängus saavutas Famila/Võru Võrkpalliklubi erinevalt avalahingust geimivõidu, kuid mänguvõit läks Tallinna Ülikoolile, kes jõudis medalist ühe võidu kaugusele. Kolmandat korda minnakse vastamisi pühapäeval Tallinnas. 

Koduseinte toetust nautinud Famila/Võru Võrkpalliklubi tegi teises pronksmedalimängus võrreldes esimese vaatusega parema etteaste, võites ühe geimi. Võõrustajatel siiski 1:3 (-16, 16, -26, -16) kaotusest pääsu ei olnud, millega jäädi seerias mängudega null-kaks kaotusseisu. kirjutas volley.ee.

27 punktiga TLÜ mänguvankrit vedanud Raili Kont-Kontson sai uskumatud 65 tõstet, millest realiseeris 27 (42%). Keiu Kasch lisas võitjatele 12 ja Silja Ostrov 11 punkti. Võrulannade poolel jõudis ainsana kahekohalise resultaadini 18 punkti kogunud Heleene Hollas. Kui pallingu vastuvõtul oli Võru naiskond numbritega 48%-42%  täpsem, siis rünnakul jäädi ülikoolinaiskonnale protsentidega 24-32 alla. 

Finaalseerias kaks esimest mängu võitnud Kohila Võrkpalliklubi võõrustab TTÜ/Tradehouse'i täna kell 19, kui kavas on seeria kolmas mäng. Kohila esinduse võidu korral on tänavune Eesti meister selgunud, TTÜ võit pikendaks seeria neljamänguliseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles