Renee Teppani koduklubi kaotus viigistas taaskord finaalseeria

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renee Teppan Kaasani Zeniti vastu ründamas.
Renee Teppan Kaasani Zeniti vastu ründamas. Foto: cev.lu

Austria võrkpalli meistrivõistluste finaalseerias Renee Teppani koduklubi Innsbrucki Hypo Tiroli ja Bleiburgi SK Posojilnica Aich/Dobi vahel on nelja mängu järel seis taaskord tasakaalus, kui Tirol pidi vastu võtma valusa kaotuse. Teppani arvele kanti viimatitoimunud vastasseisus 10 punkti. 

Innsbrucki meeskond asus võõrsl toimunud finaalseeria neljandas kohtumises geimidega 2:1 juhtima, kuid pidi lõpuks leppima valusa 2:3 (17, -21, 22, -20, -12) kaotusega. Algkoosseisus väljakule jooksnud ja 10 punkti kogunud Teppan jäi platsi kõrvale vaid neljandas geimis, misjärel viiendas geimis sai eestlane jälle koduklubi aidata. Eesti koondise diagonaalründaja kõik punktid tulid rünnakul, kui 21-st üritusest õnnestus realiseerida 10 (48%). 16 silmaga oli külaliste edukaim lätlane Janis Peda, kirjutas volley.ee.

Teppani sõnul ei suutnud Tirol stabiilsust hoida. «Meil oli kollektiivselt must päev. Ei suutnud me stabiilselt joont hoida terve mängu vältel. Iga paari õnnestumise järel tuli sama palju lollusi kohe otsa ja hoidsime vastase sellega jälle mängus,» nentis Eesti koondislane.

«Teisalt oli päev, kus sai näha vahetusmeeste lahingut, milles vastased olid kahjuks edukamad. Kõigest sellest hoolimata oli meil viiendas geimis eduseis 11:9, mida me ei suutnud ära realiseerida. Kõik eelnevad geimid ei olekski olulised olnud, kui see viimane viies oleks õnnestunud. Selge on see, et koduväljakueelisel on üha suurem tähtsus, sest iga reis tähendab 1000 kilomeetrit ja seega tahest-tahtmata hakkab väsimus rolli mängima. Edaspidi peame kindlasti tegutsema võistkondlikumalt ja ei saa lasta mängu nii ümmarguseks nagu see eelmises kohtumises juhtus,» lisas Teppan.

Nelja võiduni peetava finaalseeria viies vaatus on kavas kolmapäeval Innsbruckis.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles