Pärnu kapten Raadik: kolmandas geimis tulid lollid vead sisse

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selver - Pärnu. Andrus Raadik.
Selver - Pärnu. Andrus Raadik. Foto: Tairo Lutter

Pärnu Võrkpalliklubi kapten Andrus Raadik toetas Pärnut täna 16 punktiga ja aitas meeskonna Eesti meistriliiga finaali teises kohtumises 3:1 võiduni Tallinna Selveri üle. Raadik ütles, et kahes geimis saadud kindel edu pani jala sirgeks laskma.

«Legendaarne kolmas geim! Esimesed kaks geimi tulid suhteliselt kindlalt ja siis tulid lollid vead sisse,» sõnas Raadik. «Neljandas geimis saime taas duhhi üles.»

Selver alustas seekord koos kahe diagonaaliga, Lincoln Williams mängis diagonaalis ja Oliver Orav nurgas. Pärnu jaoks see üllatusena ei tulnud. «Olime selleks valmis, aga saame ka nii hakkama,» sõnas Raadik. Raadiku sõnul on ühepäevane puhkus piisav. «Pigem tahaks kiirelt ühele poole sellega saada. Siin ei ole midagi enam puhata, jaksame ära ja selle eest antakse ju lõpuks tiitel.»

Selveri peatreener Rainer Vassiljev ütles, et võrreldes avakohtumisega oli mängupilt etem. «Täna olime paremini valmis, avakohtumine läks suuresti harjumiseks, et vastas on Pärnu, oli veidi aukartust,» sõnas Vassiljev.

«Meie poolt oli korralik mäng, nippa-nappa asjad otsustasid. Allikul (Karli Allikul – M.G.) on alles esimene finaal, tal läks sisseelamiseks aega, et mängida nii nagu suudab. Aga eks mingid punktid tuleb igaühel platsil ära olla. Võtame võrdluseks Raadiku (Pärnu kogenud kapten Andrus Raadik – M.G.), kui palju tema nende aastate jooksul neid mänge on saanud.»

Juhendaja lisas, et Selveril pole seerias kaotada midagi. «Meil on ainult võita ja teeme kõik, et see võit tuleks,» lisas ta.

Seeria järgmine kohtumine peetakse pühapäeval Pärnus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles