Vassiljev edu võtmest: kokkulepitud asju täitsime paremini

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rainer Vassiljev.
Rainer Vassiljev. Foto: Tairo Lutter

Tallinna Selveri peatreener Rainer Vassiljev sõnas Eesti meistrivõistluste finaalseerias Pärnu üle saadud 3:0 võidu kohta, et mängijad on aru saanud, et kokkulepitud asjadest kinnipidamine toob edu. Vaata statistikat.

«Kokkulepitud asju täitsime tükkmaad paremini, kui kahes eelnevas mängus. Mehed said aru, et kui Pärnu vastu mingeid konkreetseid asju teha, siis võib ka edu tulla,» sõnas juhendaja. Vassiljev usub, et neljapäeval toimuvaks järgmiseks kohtumiseks on tal võti olemas. «Võib nii öelda küll, aga eks Pärnu püüab takistada meil seda kasutamast,» sõnas ta. 

Pärnu peatreener Avo Keel tunnustas vastaseid. «Lisaks sellele, et vastane mängis hea mängu, olime natuke hajevil, 100% oma asjadesse uskumine kadus vahepeal ära. Nii mänguliselt kui psühholoogiliselt,» ütles Keel. «Me polnud selline Pärnu nagu võiks olla.»

Niigi vaid kahe vahetusmehega olnud Pärnu kaotas täna veel ühe mängija, kui Taavet Leppik pidi mängu pooleli jätma. «Kolmandas geimis polnud enam peale Martti (Keele) seal vahetusmeeste kastus kedagi seismas. Leppikul lõi välja vana vigastus, eks proovime ta üles putitada, usun, et selle õnnestumise võimalus on 50-50,» sõnas Keel.

Selveril ei teinud täna kaasa Tauno Lipp, kes vigastas eelmises kohtumises põlve. Tema edasine osalemine on samuti küsimärgi all.

Nelja võiduni mängitava seeria neljas mäng peetakse neljapäeval Tallinnas. Pärnu juhib mängudega 2:1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles