Levadia kangelane Morozov: ütlesin juba mängu ajal florakale, et oota-oota, see tuleb tagasi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor Morozov.
Igor Morozov. Foto: Toomas Huik

Premium liiga põnevuslahingus viiendal lisaminutil Florale värava löönud ja Levadiale 2:1 võidu toonud keskkaitsja Igor Morozov lausus pärast kohtumist, et Levadia karistas ära florakate teatava ülbuse.

«Mängud Floraga on alati põhimõttelised olnud. Võib-olla fännid isegi andestavad meile, et kaotasime punkte Tammekale? Selle eest võitsime aga Florat. Üheksakümmendpluss minutit rabelesid kõik väljakul ja andsid endast meeskonna heaks maksimumi,» sõnas Morozov.

«Ei ütleks, et viik Tammekaga oleks meid äratanud, aga kõik olid kurjad ja tahtsid tõestada, et see oli juhus. Reedel läheme juba Tartusse ja üritame näidata, kuidas asjad tegelikult peaksid käima,» sõnas Morozov. «Võib-olla oli viik kasulik, aga kõige tähtsam oli täna võit.»

Morozov lubas florakatele seejuures juba mängu ajal, et viimane sõna jääb Levadiale. «Ma ei hakka ütlema, kellele ma seda ütlesin, aga oli üks olukord, kus ütlesin, et oota-oota, see tuleb tagasi. Ja tuligi. Ei tohi väljakul päris ülbe olla,» sõnas Morozov. «Need mängud on põhimõttelised, keegi ei võta jalga ära, kõik lähevad olukorda lõpuni. Ärme hakkame otsima, kellele seda ütlesin – las see jääb platsile!»

Morozovi sõnul on Levadia leeris võrreldes avavoorus Flora vastu tehtud 0:0 viigiga paranenud ennekõike kokkumäng ja üksteisemõistmine. «Iga mänguga läheme aina paremaks. Flora mänguks ei pea ennast kuidagi eraldi häälestama, need on alati vihased. See, kuidas neil hooaeg läheb, jääb nende asjaks, nad peavad ise leidma midagi, mida parandada.»

Morozov on jala valgeks saanud juba neljas mängus järjest. Kas ta on ka varem sellisele väravasoonele sattunud? «Ei oska öelda. Olen küll löönud kolm tükki ühes mängus!» meenutas ta kohtumist 2012. aasta augustis, kui realiseeris ühes mängus kolm (!) penaltit ja tõi Levadiale Flora – kelle muu – vastu 5:4 võidu. «Seesama vana hea tuttav Flora,» muigas Morozov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles