Galerii: Selver viigistas Pärnu vastu finaalseeria, Rakvere võitis pronksi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kohtusid Eesti võrkpallimeistrivõistluste finaalseeria neljandas mängus Tallinna Selver ja Pärnu Võrkpalliklubi. 3:0 võidu võttis Selver, vaata statistikat!

Karli Allik tõi võitjatele 15 punkti, 13 punkti lisas Lincoln Williams. Pärnu poolel jäi Andrus Raadiku ja Hindrek Pulga arvele 12 punkti.

Selver alustas mängu tuliselt, juhti terve avageim, ent 19:11 eduseis anti käest ja Pärnu jõudis punkti kaugusele 23:24. Geim siiski Selverile 25:23. Teises geimis näitas Pärnu rohkem hambaid, ent geimi võitis Selver 25:22. Kolmans geimi oli juba punkt-punktis, ent otsustavatel hetkedel tegutsesid kindlamalt Selveri mängijad, võttes 25:23 võidu. Mäng seega 3:0 Selverile ning finaalseeria on 2:2 viigis.

Pronksimängus alistas Rakvere aga 3:1 TTÜ ning võitis pronksi.

Mängu eel:

Pärnut kummitab jätkuvalt vigastustetont, viimases kohtumise alguses oli Avo Keelel kasutada kaks vahetusmeest, siis mängu lõpuks jäi alles üks, sest ka Taavet Leppik sai trauma. Enne finaalseeriat said vigastada Tamar Nassar ja Kardo Kõresaar. Hindrek Pulk mängib juba pikemat aega seljavalu taludes.

Samal ajal selgub aga pronksiseeria võitja, kui Rakveres lähevad vastamisi kohalik meeskond ja TTÜ. Pronksimängu live-skoori saab vaadata SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles