Galerii ja blogi: Imeline Kaia Kanepi seljatas venelanna ja jõudis veerandfinaali (3)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Unelmate tagasitulekut tegev Kaia Kanepi jõudis USA lahtistel tennisemeistrivõistlustel elus teist korda veerandfinaali, alistades 16 parema seas venelanna Daria Kasatkina (WTA 38.)6:4, 6:4. Kanepist sai läbi aegade teine tennisist, kes jõudnud US Openil kvalifikatsioonist veerandfinaali. Ühtlasi on enne turniiri algust 418. kohal paiknenud eestlanna võitnud järjest 12 matši. 

Seitsmeaastase vaheaja järel USA lahtistel veerandfinaali jõudnud Kanepi lõi mängu jooksul neli ässa ja 34 äralööki, samas tegi kolm topeltviga ja 43 lihtviga. Eestlanna esimese servi õnnestumisprotsent oli 77.

Kasatkina lõi vastukaaluks ühe ässa ja sai kirja 11 äralööki. Eestlanna realiseeris üheksast murdepallist kuus, Kasatkina 11 aga neli. 

Veerandfinaalis kohtub Kanepi kas ukrainlanna Elina Svitolinaga või ameeriklanna Madison Keysiga. 

ENNE MÄNGU:

Kolmandas ringis lätlannast Jelena Ostapenkost jagu saanud Kasatkina ennustab vastasseisust keerulist matši. «Sellest tuleb keeruline matš. Ta on väga hea mängija ning ta on näidanud minevikus häid tulemusi. Lisaks on ta siin alistanud väga häid mängijaid. Tema mängustiil on väga ohtlik, seega pean valmis olema,» vaatas venelanna homme toimuvale matšile ette.

Kanepi on venelannaga varem mänginud, kui üldplaanis on tegemist tundmatu vastasega. «Ma olen temaga mänginud, vist isegi kaks aastat tagasi. Rohkem temast midagi ei tea, pole jälginud tema tegemisi,» ütles Kanepi ning lisas, et proovib endale pingeid mitte peale panna.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles