VAAT KUS LOPS! NBA tippklubi mängija liitub Soome kõrgliiga uustulnukaga!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ron Artest.
Ron Artest. Foto: SCANPIX

Soome väljaande Ilta Sanomat kohaselt esindab Los Angeles Lakersi korvpallimeeskonna ääremängija Ron Artest enne NBA hooaja algust Soome meistrisarja tõusnud Loimaa Korikonkariti meeskonda, kirjutab ERR Sport.

«See on tõsi ja võin rõõmsalt kinnitada Artestiga sõlmitud lepingut,» kommenteeris klubi spordidirektor Aleksi Valavuori.

Valavouri on varemgi toonud tuntud NBA mängijaid mõneks mänguks Soome pallima, kuid nii Dennis Rodmani kui Scottie Pippeni puhul oli tegemist oma karjääri juba lõpetanud palluritega.

2010. aastal Lakersiga NBA meistriks kroonitud Artest on läinud ajalukku, kui NBA pikima mängukeelu saanud korvpallur. 2004. aastal Indiana Pacersit esindades läks Artest mängus Detroit Pistonsiga kaklema vastasmeeskonna fännidega ja pidi vahele jätma 73 põhihooaja ja 13 play-off-kohtumist.

Hiljuti esitas Artest LA County kõrgema astme kohtule taotluse võtta uueks nimeks Metta World Peace.

Selle uudise valguses küsime: millist maailma tippkorvpallurit sooviksite teie, head lugejad, mõne Eesti klubi särgis mängimas näha?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles