Uue ründaja ulmeline palk ajas ManCity mängijad tülli

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergio Aguero
Sergio Aguero Foto: SCANPIX

Manchester City jalgpalliklubi tegi sel nädalal klubi ajaloo suurima ostu, kui nad soetasid 43 miljoni euro eest endale ründaja Sergio Aguero.

Lisaks suurele üleminekule hakkab Aguero teenima ka suurt palka. Argentiinlase nädalatasuks saab 225 000 eurot ja see on mitmel tema uuel meeskonnakaaslasel harja punaseks ajanud, kirjutab Sportsmail.

Parasjagu peavad Nigel de Jong, Vincent Kompany ja Micah Richards klubiga läbirääkimisi uute lepingute üle ning mehed ei ole Aguero diili valguses neile pakutavaga rahul.

De Jongile pakutakse uue lepinguga väidetavalt 91 000 eurot nädalas, Richardsile 74 000 eurot nädalas ning Kompany’le samuti 91 000 eurot nädalas.

Samal ajal teenib näiteks De Jongi partner keskväljal Yaya Toure samuti 225 000 eurot nädalas. «Kõik meie mängijad soovivad klubis jätkata ja olla osalised meeskonna edus, kuid keegi ei taha ennast unustatuna tunda,» sõnas City’le lähedal seisev isik. «Klubis üritatakse palgakulu vähendada, kuid mitmele põhimehele ei meeldi see, et neile pakutakse rohkem kui poole vähem palka, kui saavad meeskonna suurima sissetulekuga mehed Yaya Toure, Carlos Tevez ja Sergio Aguero.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles