Kalev sõlmis Senegali keskmängijaga pika lepingu

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Bamba Fall
Bamba Fall Foto: eurobasket.com

Kalev/Cramo korvpalliklubi allkirjastas lepingu Senegali keskmängija Bamba Falliga. 24-aastane ja 216 cm pikkune mees jääb Eesti meisterklubisse kolmeks hooajaks.

Esimesel hooajal peab Fall siiski ilmselt leppima vahetusmehe rolliga, juba varem oli põhikeskmängija kohale palgatud bulgaarlane Nikolai Varbanov.

Fall on mänginud neli hooaega USA üliõpilasliigas NCAA SMU meeskonnas. Viimasel hooajal põhiviisikusse kuuludes tõi ta keskmiselt 8,9 punkti ja 7,3 lauapalli.

Kaks hooaega tagasi üritas ta Euroopa debüüti Iisraeli liigas, kuid see käik jäi edutuks. Möödunud hooaja veetis ta USAs D-liigas Main Red Claws meeskonnas, kus kogus keskmiselt 4,5 punkti ja 4 lauapalli.

2007. aastal kuulus Fall Senegali rahvuskoondisse.

Falliga sõlmiti pikk leping lootuses, kasvatada temast järgmiseks hooajaks juba põhitsentri. Treenerite sõnul olevat esialgu  tegemist alles mängijatoorikuga.  

Märksõnad

Tagasi üles