Mis karistuse saab Hitlerit teinud Konstantin Nahk?

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Nahk palju kõneainet tekitanud olukorras, kus ta tõstab parema käe ülesse ja asetab vasaku nina juurde.
Konstantin Nahk palju kõneainet tekitanud olukorras, kus ta tõstab parema käe ülesse ja asetab vasaku nina juurde. Foto: Youtube

Eesti jalgpallimeistrivõistlustel fašistlikku tervitust kasutanud FC Levadia jalgpallur Konstantin Nahki on ootamas ka karistus.

 
 «Ilmselt on karistust oodata, kuna pärast mängu toimunu väljus piiridest. Nädala keskpaigas koguneb distsiplinaarkomisjon ja siis tehakse otsus,» sõnas Eesti Jalgpalli Liidu infojuht Mihkel Uiboleht. «Mänguvideo kinnitab ka kohtuniku otsuse õigsust penalti andmisel. Hea, et kordus on olemas, kuna muidu oleks võinud rohkem küsimusi õhku jääda.»

Samas vaadatakse ka Levadia poolel täna mängu lõpu sündmused üle. «Olukorras olid osalised nii meie kui ka Flora mängijad. Usun, et praeguseks saavad nii Nahk kui ka teised aru, et see oli väär käitumine ja professionaalne jalgpallur ei tohiks seda endale lubada, kuid jalgpall on emotsionaalne mäng,» sõnas Levadia pressiesindaja Indrek Petersoo. «Esmaspäeval vaatame klubis mõlemad olukorrad üle ja ootame ära jalgpalliliidu otsuse ning siis vaatame edasi.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles