Piiroja: mõlemad jalad lõid korraga ülevalt alla krampi

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Raio Piiroja (keskel) kohtumises Sloveenia vastu.
Raio Piiroja (keskel) kohtumises Sloveenia vastu. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondis pidi EM-valikmängus Sloveeniaga alates 74. minutist hakkama saama kapteni Raio Piirojata, kuna keskkaitsja mõlemad jalad tõmbusid krampi ja jätkamine polnud enam võimalik.

«53. minutil lõi üks krampi ning siis saadeti juba (Andrei) Stepanov sooja tegema. Teisel korral lõid mõlemad jalad korraga ülevalt alla krampi ja jätkata polnud enam võimalik,» tõdes kaitses kõvasti rassinud Piiroja.

Mängumehe sõnul on tal sarnane asi karjääri jooksul ka varem juhtunud. Esimene sarnane juhus oli Norra liiga üleminekumängudes. Pärast võitu lubas Piiroja, et teisipäevaseks kohtumiseks Põhja-Iirimaaga on ta kindlasti mänguvalmis.

Krampide tõttu väljakult lahkumine oli Piirojale seda valusam, et mõned minutit pärast seda suutis Sloveenia viigistada ja tundus, et asjad võivad hakata käest libisema.

«Läksin välja ja sain süsti ning pingile jõudes olid sloveenid viigistanud. Siis oli küll tunne, et ega ometi jälle. Aga poisid olid tublid ja võitlesid lõpuni,» lisas Piiroja. «Jalgpall on pisiasjades kinni. Selles mängus oli mõlemal võimalusi ja meie lõime omad ära.»

 

Tagasi üles