Rüütli: ilus oli vaadata, kuidas Purje värav tuli

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondise peatreener Tarmo Rüütli.
Eesti jalgpallikoondise peatreener Tarmo Rüütli. Foto: SCANPIX

Pika väravapõua ületanud ja taas võidurõõmu tundnud Eesti jalgpallikoondis alistas EM-valikmängus võõrsil 2:1 Sloveenia.

Eesti asusu 29. minutil Konstantin Vassiljevi tabamusest juhtima, 78. minutil Tim Matavž viigistas. Viimane sõna jäi eestlastele ning 81. minutil kõmmutas Ats Purje võiduvärava.

«Mängu lõpus tuli viigivärav ja siis võis igasuguseid asju mõelda. Mehed olid väljakul väga enesekindlad ning ilus oli vaadata, kuidas pikalt kombineeriti ning kuidas Purje värava lõi,» oli peatreener Tarmo Rüütli hoolealustega rahul. «Ei saa jätta märkimata, et kõik mehed andsid endast 100 protsenti. Sellise mängu järel võib kõigiga rahul olla.

«Võidu tõi meile kokkuvõttes see, et kaitse pidas ja vastane mängis meile mugavalt pikki palle karistusalasse. Õhus me vastastele alla ei jäänud. Rünnakul tegid (Sergei) Zenjov) ja (Konstantin) Vassiljev asju suhteliselt edukalt. Kontrarünnakud olid meie võimalus ja see töötas,» lisas Rüütli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles