Mourinho plaanib ühe oma lemmikmängija Reali meelitada

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Frank Lampard
Frank Lampard Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi peatreener Jose Mourinho soovib meeskonda tugevdada Londoni Chelseas palliva Frank Lampardiga.

Mourinho on Lampardi eest valmis loovutama endise Hispaania U21 koondise liikme Esteban Granero, keda soovivad enda ridadesse hankida ka Londoni Arsenal ja Liverpool, kirjutab The Sun.

Lampard on sel hooajal pidanud Chelseas harjuma varasematest hooaegadest vähesema mänguajaga ning Mourinho loodab, et praeguses seisus õnnestub tal Lampard enda meeskonda hankida.

Mourinho on pärast Chelsea peatreeneri toolilt lahkumist kahel korral üritanud Lampardi enda juhendatavasse meeskonda tuua, kuid poolkaitsja on alati Chelseale truuks jäänud.

Laupäeval FC Barcelonale alla jäänud Reali juhendaja Mourinho leiab, et nende meeskonnal jääb keskväljal puudu just Lampardi-suguse mehe kogemustest.

Lampard on Chelsea ridades tulnud kolmel korral Inglismaa meistriks, võitnud kolm FA karikat, kaks liigakarikat ning löönud klubi eest 177 väravat. Suur osa sellest edust pärineb aastatest 2004 – 2007, kui Chelsea peatreeneriks oli Mourinho.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles