Narva Trans peab sõprusmängu Venemaa meisterklubi Zenitiga

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peterburi Zenit (sinises vormis) alistas Venemaa liiga avavoorus Permi Amkari 2:0.
Peterburi Zenit (sinises vormis) alistas Venemaa liiga avavoorus Permi Amkari 2:0. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpalli meistriliiga mullune pronksimeeskond Narva Trans peab homme, 25. juulil sõpruskohtumise Venemaa valitseva meistermeeskonna Peterburi Zenitiga, vahendab sports.ee.

Transi pressiesindaja Jevgeni Rogovi sõnul peetakse kohtumine Peterburi klubi treeningväljakul ning Zeniti ridades tulevad platsile põhimeeskonna mängijad.

«Seda võib nimetada sõprus-treeningkohtumiseks,» lausus Rogov. «Zeniti mängijatele on see oluline paremaks sisseelamiseks eelmisel reedel alanud Venemaa meistrivõistlustele.»

Rogov kinnitas, et ka Narva klubi sõidab mängule parimas võimalikus koosseisus. «Meie meeskonna jaoks on tegu ajaloolise tähtsusega kohtumisega. Sellises olukorras on tulemus väikese tähtsusega. Kuid mängijad lähevad platsile täis tahtmist ennast niivõrd kõrge tasemega vastase vastu näidata,» lausus Rogov.

Zenit alistas Venemaa meistrivõistluste avaoorus 2:0 Eesti koondislase Konstantin Vassiljevi koduklubi Permi Amkari.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles