Reim: hooaja lõpust kaugemale ma ei mõtle

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Reim
Martin Reim Foto: Toomas Huik

Valitsevat Eesti jalgpallimeistrit FC Florat tabas nädalavahetusel järjekordne tagasilöök, kui mängiti 1:1 viiki Tallinna Kaleviga.


Flora on ka liigatabelis kindlal kolmandal kohal ning kaotust liider Nõmme Kaljule on kuus punkti, kusjuures Kaljul on üks mäng vähem peetud. «Meestes puudub emotsioon,» kirjeldas olukorda meeskonna peatreener Martin Reim. «Mängijad käivad ja teevad oma tööd, kuid sisemist põlemist pole.»

Reimi sõnul pole Floral kindlat liidrit, kes mängu enda peale võtaks. Lisaks raskele olukorrale liigatabelis mõjuvad mängijatele ja peatreenerile rusuvalt ka palgavõlad, mis ei ole Floras esmakordne probleem.

«Peab klubi juhtidega maha istuma ja tõsiselt mõtlema, kuidas edasi minna,» arutles peatreener, kelle leping klubiga saab selle hooaja lõpus läbi. «Nii on väga raske ja keeruline. Kolm aastat olen pingutanud ning praegu mõtlen ainult hooaja lõpuni, rohkem plaane ei ole teinud.»

Reimi arvates on raske meeskonda paremaks muuta, kui klubi struktuuris midagi ei muudeta. «Kas või muutuda poolamatöörklubiks, et asi oleks konkreetne,» pakkus ta üheks võimaluseks. «Aastast aastasse korduvad samad probleemid ning klubi peab midagi muutma.»

Reim annab hooaja lõpuni meeste motiveerimisel maksimumi, kuid nendib, et ideed hakkavad otsa saama ja nipid enam ei toimi. «Kaks korda on meeskond sellisest jamast välja tulnud, kuid kolmas kord tundub olukord raskem olevat.»

Teistes laupäevastest kohtumistes võitis Kuressaare 3:2 Tartut, Paide oli 2:0 parem Sillamäest ning tabelis teisel kohal paiknev Levadia purustas 5:0 Viljandi meeskonna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles