Neli Arsenali fänni vahistati kahtlustatuna Liverpooli toetaja surnuks peksmises

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Liverpooli fännid.
FC Liverpooli fännid. Foto: SCANPIX

Londoni Arsenali ja FC Liverpooli vahelise pühapäevase liigamängu ajal vahistati neli meest, keda kahtlustatakse Liverpooli toetaja Stuart Smithi surnuks peksmises.

Kõik neli arreteeritud meest on Arsenali toetajad – kaks on 39-aastased, üks 37-aastane ja üks 27-aastane. Nad võeti vahi alla mängu teisel poolajal külalisfännide sektoris. 33-aastane Londonist pärit Smith peksti surnuks pühapäeva varastel tundidel otse Liverpooli kesklinnas. Kiirabi sai väljakutse Back Colquitt Streetile kell 2.45 ja toimetas Smithi sündmuskohalt haiglasse, kuid mees suri seal vigastustesse.

Politsei usub, et rünnakut filmiti mobiiltelefoniga ja õõvastav klipp võis isegi YouTube’i jõuda. «Uurijad soovivad rääkida igaühega, kes viibis sel kellaajal antud piirkonnas ja võis juhtunut pealt näha. Eriti tahetakse leida meest, kes võis rünnakut osaliselt oma mobiiltelefoniga filmida,» lausus Merseyside’i politsei esindaja, lisades, et esialgsel hinnangul ei olnud mõrva näol tegu kampade omavahelise arveteklaarimise ega ka jalgpallirivaliteedist ajendatud rünnakuga. Samuti ei tundnud Smith arvatavasti ründajaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles